Steun Kunstgras op De Kaap

Zaterdag 7 oktober 2017

Steun Kunstgras op de Kaap(.nl) in het Kaappark,

Beste ouders en wijkbewoners,

Al jaren trainen een aantal wijkvoetbalteams in het Kaappark op het grasveld aan de Walhallalaan. De kwaliteit van dat veld is al jaren een bron van zorg en eigenlijk niet geschikt om goed op te kunnen trainen. Daarom hebben Ed Goverde en Jan Donker de afgelopen anderhalf jaar namens een Comité van aanbeveling (waarvan de beide schooldirecteuren en de voorzitters van Spartaan’20 deel uitmaken) alles in het werk gesteld om de aanleg van een kunstgrasveld van 28 x 42 meter mogelijk te maken. Aanvankelijk leek de kans van slagen heel gering maar nu is door de Gemeente Rotterdam de financiering toegezegd en wordt de laatste hand gelegd aan de tekeningen. Mocht het tot aanleg komen dan is de bedoeling dat de verenigingen van de schoolsportvereniging en de scholen daar gebruik van gaan maken voor:

- het trainen van de schoolvoetbalteams van Spartaan’20 (nu op maandag en woensdag);

- en om het mogelijk te maken dat de vakleerkrachten van beide scholen bij mooi weer buiten hun gymlessen kunnen verzorgen;

- het trainen van de jongste hockeyers van HC Feijenoord en het incidenteel spelen van vriendschappelijke wedstrijden om zo de sport in de wijk zichtbaar te houden;

- het geven van een aantal buitentrainingen door karatevereniging Tadahii-do , ook weer om zo de sport zichtbaar te houden.

Maar nu hebben we voor de definitieve beslissing uw hulp nodig. We willen graag naar de Gemeente kunnen aangeven dat dit initiatief op uw steun (steun van Katendrecht) kan rekenen want het wordt het trainingsveld ten behoeve van de kinderen van de wijk. Daarom vragen we u de bijgevoegde steunbetuiging in te vullen en te ondertekenen. Wij hebben ons best gedaan om het nieuwe veld tot stand te brengen, nu nog het laatste zetje!!! Teken in op de lijsten op school of bij de club!!

Hartelijk dank voor uw steun namens het

Comité van aanbeveling: L. Lopes, D. Ooms, E. Zijlmans (Spartaan’20),

P. Tjon Appian en T. Verhulst (de scholen).

Katendrechtsestraat 61

3072 NS Rotterdam